المقادير:
دجاج صدور مقطع قطع ضغيرة
فلفل حلو (اخضر-اصفر-احمر) مقطع بشكل طوالى
قرن فلفل حار
حبة بصلة مقطعه
شزية ملفوف احمر
صلصة الصويا حلوة (ملعقة اكل)
ارز بسمتى (مسلوق بماء و ملح)
زيت
فلفل اسود
ملح
جنزبيل
https://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
الطريقة:
نضيف شوية زيت
نحمص البصل
نضيف قطع الدجاج على البصل و نحركها لحد ما تستوى
https://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
ضيفي الفلفل الحلو الحار ة البهارات
و قلبيها على النار الى ان تلين
https://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
اضيفي صلصة الصويا الحلوة و قلبيها على النار
https://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
اضيفي الارز بعد ما يستوى على الخضار و قلبيه جيداً
خففي النار و غطى الارز لدقائق قليلة
https://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
و يقدم و بالهنا و الشفا
https://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater