فرااااااااااااااااااااخ من ابتكارى ولا اجدع شيف
انا
دخلت المطبخ النهاردة وكان مزاجى رايق يارب دايما انا وانتم اجمعين المهم
ولادى عايزين ياكلوا فراخ واهم حاجة عندهم الشششششششششششوربة
وانا زهقت من الفراخ بالطرق المعتادة المهم كفاية رغى بقى واسمعونىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىى
هنجيب الفراخ ونغسلها كويس اهم حاجة الغسيل بالدقيق والليمون والخل والفيرى
ايوة
الفيرىبس نقطة واحدةونصفى الفراخ من المية ثم نتبلها بشوية فلفل اسمر
وبهارات الفراخ والقرفة المطحونة نصف معلقة صغيرة من كل نوع واربع فصوص توم
مدقوق ومعلقة كبيرة خل وعصير لمونة وندعك الفراخ بيهم كويس ونسيبها نصف
ساعة ونحضر الزيت السخن ونحمر الفراخ كويس حتى يكون لونها دهبى
وااااااااااااو
شامييييييييييييين الريحة كانك عند الحاتى وبعدين تقطعى بصلتين و2حبة
طماطم و2حبة فلفل اخضر وجزرة كلهم سلايز وتجيبى الحلة وتضعى بها شوية زيت
صغييييييييييرين وتضعى الطماطم فى القاع مع المستكة والحبهان وبعديهم
الفراخ وفوقهم البصل والجزر والفلفل والملح وعلى نار هادية جدا حتى تمام
النضج طلعى قطع الفراخ وزودى المكونات اللى فى الحلة مية عشان تعملى
الشوربة اللزيزة
جربوها مش هتندموااااااااالو كنت عارفة انقلها بالصور مكنتش هتاخر بس انا لسة جديدة فى المنتدى ومش عارفة ازاى