بسم الله الرحمن الرحيم [size=21]ازيكوا يا فتوكات [size=21]انا جايبالكوا انهارده طريقة عمل البسبوسة [size=21]بس للأسف مش عارف[size=21]ت انزل صور لان انا جديده لسة
[size=21]بس معلش ان شاء الله المواضيع الجايه هحاول انزل الصور [size=21]نبدأ بالمقادير [size=21]2كوب[size=21] دقيق سميد او سمولينا [size=21]3/4 كوب سكر [size=21]2 معلقة كبيرة جوز هند [size=21](حسب الرغبه) 180 جم [size=21]زبادى [size=21]1/2 كوب سمنه او زبده [size=21]1 معلقه كبيره بيكنج بودر [size=21]و فى الاخر رشه فانيليا [size=21](دى مقادير البسبوسة) [size=21]اما بالنسبة لم[size=21]قادير الشربات [size=21]هى كالتالى: [size=21]2 كوب سكر [size=21]1[size=12]1/2[size=21]كوب ماء [size=21]1/2 ليمونه
[size=21]نجى لطريقه التحضير [size=21]الاول هنحط كل المقادير و[size=21]نخلطهم مع بعض كويس [size=21]بعد كدا هن[size=21]بطن الصينيه نحط تحت شويه سمنه او زيت و نحط فوقهم دقيق سمولينا يدوب رشه بس [size=21]بعد ما نبطن الصينيه نحط المقادير اللى خلطناها كويس فيها [size=21][size=21]بعد كدا ندخلها الفرن [size=21]و لما تطلع لازم لازم لا[size=21]زم الشربات او السيرب [size=21]يتحط عليها و هى سخنه علشان تتشربه و مش تلزق [size=21]و د[size=21]ا بيبقى شكلها http://files2.fatakat.com/2012/12/13563854689212.jpg جربوها و ادعو[size=21]لى [size=21]بس مش تنسوا تعليقاتكم الحلوه [size=21][size=21]و قولولى ان كان الموضوع عجبكم و لا لأ [size=21]يلا يا فتوكات سلااام [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
menimeVEVO عضو نشـيط
عدد المساهمات : 513 نقاط نشاط : 513 السٌّمعَة : 0 العمر : 32
موضوع: _da3m_5 الإثنين مارس 11, 2013 10:22 pm
موضوع رائع بوركت
رقيق القلب عضو نشـيط
الدولة : http://word.lolbb.com/ عدد المساهمات : 1077 نقاط نشاط : 1079 السٌّمعَة : 0 العمر : 25