منتديات التطوير و الاشهار
بطاطس محمرة لاميريل لجاسي  15KrP
منتديات التطوير و الاشهار
بطاطس محمرة لاميريل لجاسي  15KrP
منتديات التطوير و الاشهار
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات التطوير و الاشهار

منتديات التطوير و الاشهار
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

 

 بطاطس محمرة لاميريل لجاسي

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
♥حلم الدنيا♥
‎عضو ‎نشـيط
‎عضو ‎نشـيط
♥حلم الدنيا♥


انثى
عدد المساهمات : 187
نقاط نشاط : 559
السٌّمعَة : 0
العمر : 35

بطاطس محمرة لاميريل لجاسي  Empty
مُساهمةموضوع: بطاطس محمرة لاميريل لجاسي    بطاطس محمرة لاميريل لجاسي  Emptyالأحد يناير 13, 2013 1:19 pm

السلام
عليكم فتوكاتي حبيباتي سكراتي شرباتاتي انا جربت انهاردة بطاطس محمرة
بطريقة أميريل لجاسي ده طباخ امريكي بيجي برنامجة علي فتافيت و هي طريقة
كذا فتوكة هنا كتباها منهم مثلا فتوكة دودي و دودا باشكرهم كمان علي
المعلومة اولا بتقطعي البطاطس صوابع و بتكوني حاطة المية تغلي بسوية ملح و
لما تغلي تسقطي البطاطس تاخد غلوة يعني بس دقيقتين بيقولك لاجاسي تدخلي
الشوكة فيها تلاقيها أنغرزت و تصفيها و تحطيها علي فوطة ناشفة تنشفيها من
المية كويس و يكون الوقت ده حاطة الزيت يقدح كويس و تسقطيها علطول و لما
تطلع ملحيها تاني بسيط و انا بتبلها كمان برشة فلفل احمر بارد تحفة والله
يا جماعة الطريقة دي بتلاقي البطاطس مش شارية زيت خالص و هو دة السبب اللي
خلاني اقولكم عليها مع اني عارفة ان فتوكات كتير كاتبين عليها حبيت بس
افيدكم والله انها لا تشرب زيت زي الطريقة العادية و السلام في أمان الله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
menimeVEVO
‎عضو ‎نشـيط
‎عضو ‎نشـيط
menimeVEVO


ذكر
عدد المساهمات : 513
نقاط نشاط : 513
السٌّمعَة : 0
العمر : 32

بطاطس محمرة لاميريل لجاسي  Empty
مُساهمةموضوع: _da3m_14   بطاطس محمرة لاميريل لجاسي  Emptyالإثنين مارس 11, 2013 10:23 pm

موضوع رائع بوركت
بطاطس محمرة لاميريل لجاسي  4
بطاطس محمرة لاميريل لجاسي  128711691410
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بطاطس محمرة لاميريل لجاسي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات التطوير و الاشهار :: القضايا الاجتماعية :: قسم الطبخ-
انتقل الى: