السلام
عليكم فتوكاتي حبيباتي سكراتي شرباتاتي انا جربت انهاردة بطاطس محمرة
بطريقة أميريل لجاسي ده طباخ امريكي بيجي برنامجة علي فتافيت و هي طريقة
كذا فتوكة هنا كتباها منهم مثلا فتوكة دودي و دودا باشكرهم كمان علي
المعلومة اولا بتقطعي البطاطس صوابع و بتكوني حاطة المية تغلي بسوية ملح و
لما تغلي تسقطي البطاطس تاخد غلوة يعني بس دقيقتين بيقولك لاجاسي تدخلي
الشوكة فيها تلاقيها أنغرزت و تصفيها و تحطيها علي فوطة ناشفة تنشفيها من
المية كويس و يكون الوقت ده حاطة الزيت يقدح كويس و تسقطيها علطول و لما
تطلع ملحيها تاني بسيط و انا بتبلها كمان برشة فلفل احمر بارد تحفة والله
يا جماعة الطريقة دي بتلاقي البطاطس مش شارية زيت خالص و هو دة السبب اللي
خلاني اقولكم عليها مع اني عارفة ان فتوكات كتير كاتبين عليها حبيت بس
افيدكم والله انها لا تشرب زيت زي الطريقة العادية و السلام في أمان الله