صينية البطاطس على الطريقة الإيطالية 2012, 2013 صينية البطاطس على الطريقة الإيطالية 2012, 2013 صينية البطاطس على الطريقة الإيطالية 2012, 2013 صينية البطاطس على الطريقة الإيطالية 2012, 2013 صينية البطاطس على الطريقة الإيطالية 2012, 2013
المقادير:
- 5 حبات بطاطس كبيرة مقطعة حلقات مسلوقة نص سلق.
- كوب ونص كريمة خفق.
- نص كوب جبن بارميزان + نص كوب جبن موزاريلا.
- لحمة مفرومة.
- سمن أو ****دة.
مقادير اللحمة:
- بصله كبيرة مطحونة خشن.
- فلفل رومي مقطع مكعبات صغيرة.
- نص ملعقة ثوم مطحون.
- نص علبة معجون صلصة.
- حبه طماطم مطحونة.
- بهارات مشكلة وملح وفلفل أسود وكمون.
- بهارات إيطالية
التحضير:
- نجهز اللحمة المفرومة بتحميس البصل والثوم بال****دة ثم نضع الصلصة والطماطم ثم اللحمه المفرومة ثم البهارات والبهارات الإيطالية والفلفل الرومي ونتركها حتى تستوي.
- نحضر صينية الفرن وندهنها بالسمن أو ال****دة ثم نرص نص كمية البطاطس ثم نوزع اللحمة المفرومة ونرش كميه من الجبن ثم نضع الكمية الثانية من البطاطس ونوزع الكريمة المخلوطة بقليل من الملح ولفلفل الأسود.
- نرش باقي كمية الجبن وتدخل الفرن بدون غطاء حتى تجف الكريمة وتستوي وتقدم مع المايونيز والسلطه الخضراء والشطة.دعاء01 معجب بهذا